Posted on: 11 Ağustos 2020 Posted by: Yavuz Comments: 0

Realme, kısa süre önce Facebook üzerinden Realme C11 akıllı telefon modeli ile alakalı bir paylaşım yaptı. Şirket bu paylaşımda yeni modelinin birkaç gün içinde Malezya’da duyurulacağını açıkladı. Şimdi de resmi lansmana sayılı günler kala C11 modeli Geekbench veritabanında ortaya çıktı.

Cihaz Geekbench 4 veritabanında Realme RMX2185 olarak listelenmiştir. Bu model numarasına sahip olan bir cihaz daha öncesinde Malezya’da SIRIM ve Tayland’da NBTC belgelerini elde etmişti. Geekbench listesinde gözüken MediaTek MT6765V / CB işlemcinin Helio G35 olduğu düşünülüyor. Bu yonga setine 2GB RAM eşlik edecek ve cihaz muhtemelen Android 10 tabanlı özelleştirilmiş Realme UI ile gelecek.

Realme’nin C11 akıllı telefon modeli, su damlası çentiğine sahip olan 6,5 inç boyutunda bir ekran ile karşımıza çıkacak. 2GB RAM ile gelecek olan cihazda aynı zamanda 32GB dahili depolama alanı ve üç adet SIM yuvası mevcut olacak. Bu 3 SIM yuvasına ek olarak bir de microSD kart yuvası akıllı telefonda bulunacak. Şirket dahili olarak farklı depolama alanı seçenekleri ve RAM seçenekleri sunabilir.

Fotoğraf ve video konusunda da Realme’nin yeni modeli fiyatına göre ideal bir performans sunacak. Cihazın arka bölümünde AI desteğine sahip çift kamera kurulumu bulunacak. 13MP birincil sensör ile geleceği söylense de ikinci sensörün ne olacağı açıklanmış değil. Ayrıca kameraların “süper gece manzarası” modunu desteklediği de söylenmektedir.

“Realme C11 Akıllı Telefon Modeli, Geekbench’te Gözüktü” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment