Posted on: 3 Aralık 2020 Posted by: Yavuz Comments: 0

Realme tarafından henüz piyasaya sürülmemiş ama yakın zamanda karşımıza çıkacağı belli olan bir akıllı telefon TENAA’da ortaya çıktı. Bugün itibariyle RMX2142 kod adlı model Çin’in düzenleyici kurumundan geçti. Bu kod ada sahip model geçen hafta ise 3C sertifikasını almıştı. Bu modelin Realme X3 modeli olduğu tahmin ediliyor.

TENAA listesindeki özelliklere göre RMX2142, muhtemel FHD+ çözünürlüğünde 6.57 inç boyutunda bir ekran ile gelecek. Cihaz 8.9 mm kalınlığa ve 4.100mAh kapasiteli bataryaya sahip olacak. Bu bataryayı ise USB Type-C bağlantı noktasını kullanarak şarj edebileceksiniz. Akıllı telefonda 30W hızlı şarj desteğinin yanında bir de 5G bağlantı desteği bulunacak. TENAA üzerinde henüz cihaza dair tüm özellikler güncellenmiş değil.

Realme X3’ün amiral gemisi işlemci ile mi yoksa orta seviye bir işlemci ile mi geleceği henüz netlik kazanmış değil. Şirket normal bir şekilde geleneklerine uyarsa muhtemelen orta sınıf Realme X3 ve amiral gemisi Realme X3 Pro modellerini göreceğiz. Cihazda 5G bağlantı teknolojisi olduğundan dolayı muhtemelen Snapdragon 765 veya MediaTek Dimensity 800 yonga setlerinden biri ile gelecek.

İlginç olan bir şey var, şirket bu cihazlara ek olarak bir de Realme X3 SuperZoom sürümünü hazırlıyor. Bu özel sürümün geçen yılın amiral gemisi yonga seti olan Snapdragon 855+ ile geleceği ve 12GB RAM’e sahip olacağı söyleniyor. Bu model RMX2086 kod adı ile zaten birkaç hafta önce bazı sertifikaları aldı. Bundan dolayı şirketin yeni akıllı telefon serisini kısa süre içinde piyasaya süreceğini düşünüyoruz.

“Realme X3 Modeli TENAA’da Ortaya Çıktı! İşte Bilinen Tüm Özellikleri” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment