Posted on: 12 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

24 Haziran seçimlerinde “CHP’nin kazanacağı yerlere uçucu mühür göndermişler” yalanını ortaya atan Sözcü yazarı Ruhat Mengi, yine trollendi.

YİNE TROLLENDİ

Mengi, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile yine trollendi. Whatsapp mesajlarının 3 mavi tık olması durumunda mesajların hükümet görevlisi tarafından okunduğunu, mavilerden birinin kırmızıya dönüşmesi durumunda mesajın incelemeye alınabileceğini iddia eden bir gönderi paylaştı. 

Aslı olmayan bu bilgiyi sosyal medya hesabından paylaşan Mengi, “Çok ilginç, bilmiyordum bu da eksik kalmamış demek ki! Ne kadar özgürüz, ne kadar demokratik bir ülke oldu burası!” ifadelerini kullandı. 

 

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/ruhat-mengi-yine-trollendi-whatsapp-mesajlarinin-hukumet-gorevlileri-tarafindan-okundugunu-iddia-etti-haber-420852

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/ruhat-mengi-yine-trollendi-whatsapp-mesajlarinin-hukumet-gorevlileri-tarafindan-okundugunu-iddia-etti-haber-420852

Leave a Comment