Posted on: 22 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada annenin ellerini görmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin bol olacağına inanılır.

Rüyada annenin ellerini gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir, farklı kültürlerden kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada annenin ellerini görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin ellerini kınalı görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, parasını ve malını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada annenin ellerini öpmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerini sabunlamak sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerini kesmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada su ile ellerini yıkamak borçlarının da kapanacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işarettir.

Rüyada ellerini açmak ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ellerini göstermek gün sayacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment