Posted on: 28 Ocak 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada av fişeği görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, bir sıkıntıya girmeye, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına alamet eder.

Rüyada av fişeği gördüyseniz:

  • İlgi alanınızı paylaşan kişilerin desteğiyle bir fikrinizin peşinden gitmeniz ortaklığa olanak sağlayabilir.

Rüyada av fişeği görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada tüfek fişeği böylece büyük kazançlar elde edileceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silah fişeği görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada işaret fişeği görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada av tüfeği fişeği görmek kazançsız işler peşinde olmaya, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüfek fişeği görmek enerjisini toplayacağına, birikim yapılacağına rivayet eder.

Rüyada tabanca fişeği görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada işaret fişeği atmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet eder.

Leave a Comment