Posted on: 24 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ayıklanmış barbunya görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayıklanmış barbunya gördüyseniz:

  • Belli başlı ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde zorlanabilirsiniz.

Rüyada ayıklanmış barbunya görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine delalet eder.

Rüyada ayıklanmış nar orada tatsız olaylar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayıklanmış balık bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayıklanmış çekirdek yemek fakirlikten kurtulacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayıklanmış sarımsak görmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işarettir.

Rüyada ayıklanmış fındık görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada barbunya iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada barbunya görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına alamet eder.

Leave a Comment