Posted on: 30 Ocak 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada babasının sakalını kestiğini görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işinde dar boğaza gireceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına yorulur.

Rüyada babasının sakalını kestiğini gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü bir ödeme söz konu olabilir.

Rüyada babasının sakalını kestiğini görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına tabir olunur.

Rüyada birisinin sakalını kestiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının sakalını kestiğini görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada babanın oğlunun sakalını kestiğini görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin sakalını kestiğini görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın birinin sakalını kestiğini görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, elindekileri de yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakalını kestiğini görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın sakalını kestiğini görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment