Posted on: 25 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada başkasının ev temizlediğini görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının ev temizlediğini gördüyseniz:

  • Düelloya hazır değilseniz, uzak durmalısınız.

Rüyada başkasının evi temizlediğini görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ev temizlediğini görmek zinde kalacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının evini temizlediğini görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evimi temizlediğini görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının banyo temizlediğini görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya tabir olunur.

Rüyada başkasının evini temizlediğini görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına yorulur.

Rüyada başkasının balık temizlediğini görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının tuvalet temizlediğini görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Leave a Comment