Posted on: 23 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bir şeye ulaşmaya çalışmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin gerileyeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, şaşkın olacağına, birçok engelin aşılacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada bir şeye ulaşmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada bir şeye ulaşmaya çalışmak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine tabir olunur.

Rüyada ulaşmaya çalışmak işlerin sürekli büyüyeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine delalettir.

Rüyada bir yerlere ulaşmaya çalışmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada camiye ulaşmaya çalışmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada anneye ulaşmaya çalışmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye ulaşmaya çalışmak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şeye çok sinirlenmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şeye çarpmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine işaret etmektedir.

Leave a Comment