Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bir yere uzanmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yere uzanmak gördüyseniz:

  • Belli kişiler belli pozisyonlarını değiştirmemekte kararlı olabilir veya belli bir pozisyon alabilirler.

Rüyada yere dökmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, hayırlı işlerde yer alacağına rivayet eder.

Rüyada dik yere tırmanmak kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere dökülmüş tuz kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yere taş döşemek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bi yere yetişememek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada bir yere alınmamak işlerin bozulacağına, verilen emeklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada yere çöp dökülmesi zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Rüyada bi yere hazırlanmak aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment