Posted on: 15 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada çok sevdiğin biriyle kavga etmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada çok sevdiğin biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Rüyada çok sevdiğin biriyle kavga etmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet eder.

Rüyada eskiden sevdiğin biriyle kavga etmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin biriyle kavga etmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına işarettir.

Rüyada kavga etmek biriyle sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada biriyle kavga yapmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, yarınlara bakacağına alamet eder.

Rüyada kör biriyle kavga etmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada biriyle laf kavga etmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı biriyle kavga bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, sağlıklı bir kişi olmaya tabir olunur.

Leave a Comment