Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada göz kapaklarının yapışması zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, hanesinin bollukla dolacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, açların doyacağına delalettir.

Rüyada göz kapaklarının yapışması gördüyseniz:

  • Talepleri olan kişilere ödün vermek zorunda değilsiniz.

Rüyada göz kapaklarının kesilmesi yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada göz kapaklarının yapışması kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dolap kapaklarının açılması sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada göz kapaklarının kızarması atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret eder.

Rüyada göz kapaklarının yara olması hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada göz kapaklarının dikilmesi çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz kapaklarının morarması karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada göz kapaklarının zor açılması istediği arabaya bineceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Leave a Comment