Posted on: 29 Ocak 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada gümüş kurşun görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada gümüş kurşun gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler fiziksel, maddi ya da entellektüel anlamda daha gelişmiş bir geleceğin kapılarını açabilir.

Rüyada gümüş kurşun görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, zor bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşun temizlemek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kurşun işlememesi anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kurşun sekmesi tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına inanılır.

Rüyada kurşun çiğnemek dişe diş savaşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kurşun yemek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun saplanması zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, artık daha dikkatli davranacağına işarettir.

Rüyada kurşun sıkma yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment