Posted on: 4 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada gümüş yüzük beğenmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hayatının alt üst olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına işarettir.

Rüyada gümüş yüzük beğenmek gördüyseniz:

  • Mevcut problemleri görmezden gelirseniz, duygusal çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada altın ve gümüş yüzük itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalet eder.

Rüyada gümüş yüzük vermek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işaret eder.

Rüyada gümüş yüzük beğenmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada gümüş yüzük seçmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada iki gümüş yüzük görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük düşürmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada gümüş yüzük çatlaması işsizseniz işe gireceğinize, kendisini sorgulama gereği duyacağına inanılır.

Rüyada gümüş yüzük parlatmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment