Posted on: 24 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kedi yavrulamış anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına delalet eder.

Rüyada kedi yavrulamış gördüyseniz:

  • Gittiğiniz herhangi bir yerde kalabalıktan bunalabilirsiniz.

Rüyada evde kedi ve kedi yavrusu görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işarettir.

Rüyada kedi ve kedi yavrusu görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalettir.

Rüyada kedi görmek kedi sevmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada kedi kedi görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kedi ve büyük kedi görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, örnek insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne kedi ve yavru kedi görmek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada kara kedi ve beyaz kedi görmek daha fazla mal sahibi olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada kedi kedi yavrusu görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, daha güçlü bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment