Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kendini mavi göz görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, borçların artacağına delalet eder.

Rüyada kendini mavi göz gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kendini mavi göz görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, malından ve parasından olacağına delalettir.

Rüyada kendini mavi saçlı görmek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına inanılır.

Rüyada kendini mavi başörtülü görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendini mavi denizde görmek kötü günler yaşanacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada kendini mavi gözlü görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine inanılır.

Rüyada aynada kendini mavi gözlü görmek arkasından iyi konuşulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine inanılır.

Rüyada kendini mavi elbiseyle görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kendini mavi gözlü olduğunu görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Leave a Comment