Posted on: 29 Ocak 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kıyamet kopacakmış gibi görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, özel muamele göreceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopacakmış gibi gördüyseniz:

  • Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun.

Rüyada kıyamet kopacakmış gibi görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, imkânlarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet kopacakmış gibi hissetmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet kopacakmış kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet kopacak gibi olması işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet gibi görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet gibi şeyler görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Rüyada kıyamet ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kıyamet beklemek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, onların yaralarına merhem olacağına işaret eder.

Leave a Comment