Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada komşusu ile konuşmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, geriye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada komşusu ile konuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bir kişinin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada komşusu ile konuşmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşusu ölmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Rüyada dükkan komşusu bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada kapı komşusu görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada komşusu görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına alamet eder.

Rüyada dükkan komşusu görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada komşusu ile kavga etmek tartışmaların son bulacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan komşusu ile kavga etmek hastalıklarının son bulacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet eder.

Leave a Comment