Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sevdiğin adamla kavga etmek zarara uğrayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin adamla kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin kuvvetlendirilmesi ya da bazılarının canlandırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada sevdiğin adamla kavga etmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulur.

Rüyada bi adamla kavga etmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın adamla kavga etmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, lüks, konfor içinde olacağına işaret eder.

Rüyada şişman adamla kavga etmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada cüce adamla kavga etmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin adamla el ele tutuşmak her türlü başarıyı elde edeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin adamla ağlamak hayal kırıklığına uğratılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adamla barışmak sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, darlanacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment