Posted on: 15 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sevgilinizin karısını görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hastalıklarının biteceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinizin karısını gördüyseniz:

  • Bazı komplikasyonların kendi kendine iyileşmesi için dua etmek yerine, bir şeyler yapmanız ya da önemsiz şeyleri tamamen göz ardı etmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada sevgilinizin karısını görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinizin başkasıyla evlenmesi ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinizin ailenizle tanışması rakiplerinin üzüleceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinizin sizi aldatması yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinizin arkadaşını görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinizin evlendiğini görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, geçiminin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinizin eski sevgilisini görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinizin sizi aradığını görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Leave a Comment