Posted on: 5 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada siyah tavuğun kovalaması kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah tavuğun kovalaması gördüyseniz:

  • Kendinize hangi koşul veya ortamlarda, tam olarak ne yapmak istediğiniz sorusunu sormanız gerekiyor.

Rüyada siyah tavuğun kovalaması verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret eder.

Rüyada siyah tavuğun yumurtlaması muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tavuğun saldırdığını görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada siyah tavuğun saldırması maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına delalettir.

Rüyada siyah tavuğun eve girmesi sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada siyah tavuğun yumurtladığını görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada tavuğun ele yumurtlaması deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun su içmesi birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, bolluğun ve verimin de artacağına tabir olunur.

Leave a Comment