Posted on: 28 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sulu hamur görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, ticarette öne geçeceğine alamet eder.

Rüyada sulu hamur gördüyseniz:

  • Rahatlamaya ihtiyacınız var.

Rüyada sulu hamur görmek yüksek mertebeye geleceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulu hamur yoğurmak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, eşyaların yenileneceğine inanılır.

Rüyada sulu sulu erik yemek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sulu sulu karpuz yemek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kazancının her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada sulu sulu portakal yemek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sulu sulu armut yemek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu sulu şeftali yemek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına işarettir.

Rüyada sulu öpüşmek moralinin düzeleceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment