Posted on: 5 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sürekli gece olması peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Rüyada sürekli gece olması gördüyseniz:

  • Aldığınız haberlerde büyük hata payları olabileceğini göz önünde bulundurun.

Rüyada sürekli gece olması istediği yola çıkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece gece mezarlığa gitmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine inanılır.

Rüyada ilk gece sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına delalettir.

Rüyada gece ev süpürmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Rüyada gece uçmak ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece yürumek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aydınlık gece böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine inanılır.

Rüyada gece gökyüzü aniden evlilik kararı alacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işaret eder.

Leave a Comment