Posted on: 23 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada tabanca ve para görmek sorunların tarihe karışacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, neşeleneceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tabanca ve para gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle ilgili gerçeklerin farkına varabilirsiniz.

Rüyada tabanca ve para görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada para ve tabanca görmek rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, bundan güç ve cesaret alacağına delalet eder.

Rüyada boş tabanca yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına işaret eder.

Rüyada tabanca iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, hayırlı bir yola girileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık tabanca işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hasretliğin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada oyuncak tabanca yeni iş kapılarının açılacağına, kötü yollara gireceğine yorulur.

Rüyada birinin tabanca kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolu tabanca resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine tabir olunur.

Leave a Comment