Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada tanıdığın birinin siyah giydiğini görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin siyah giydiğini gördüyseniz:

  • Olaylara getirdiğiniz çözümler diğerlerini etkilemenizi sağlayacak gibi görünüyor.

Rüyada tanıdığın birinin siyah giydiğini görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin siyah ayakkabı giydiğini görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığın birinin siyah gelinlik giydiğini görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin kara çarşaf giydiğini görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın birinin beyaz elbise giydiğini görmek hayatının adeta cennete döneceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin kırmızı elbise giydiğini görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin siyah önlük giydiğini görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına delalet eder.

Rüyada birinin siyah pardesü giydiğini görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet eder.

Leave a Comment