Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ustura ile yaralanmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ustura ile yaralanmak gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli be saygılı geri dönüşler içine girmelisiniz.

Rüyada ustura ile saç kesmek iyi geçiminin devam edeceğine, korkularının üzerine gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ustura ile yaralanmak para sahibi olacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına delalettir.

Rüyada ustura görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına inanılır.

Rüyada ustura ile elini kesmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret eder.

Rüyada ustura ile tıraş olmak ne demek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ustura zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ustura jilet görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ustura ile kavga etmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Leave a Comment