Posted on: 25 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yeğenini suda görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenini suda gördüyseniz:

  • Evinizde iş konuşabilir, çevrenizdeki kişilerin tepkisini çekebilir veya fikrini alabilirsiniz.

Rüyada yeğenini suda görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada yeğenini düşürmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü yeğenini görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğenini dövmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada yeğenini gezdirmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yeğenini aramak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeğenini öpmek işlerin günden güne açılacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına tabir olunur.

Rüyada yeğenini koruduğunu görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalet eder.

Leave a Comment