Posted on: 5 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yelken açmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada yelken açmak gördüyseniz:

  • Dedikodulardan sakınmak istiyorsanız, özel hayatınızı sır olarak saklamalısınız.

Rüyada yelken açmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yelken yapmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yelken balığı saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada yelken görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulur.

Rüyada denizde yelken görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yelken görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yelken kullanmak insanların saygısının kazanılacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine yorulur.

Leave a Comment