Posted on: 12 Temmuz 2020 Posted by: Yavuz Comments: 0

Samsung, yakın zamanda S Pen uyumlu cihazlara güçlü bir talep olduğunun farkına vardı. Marka şu anda orta sınıf bir Galaxy Note 10 Lite piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve yeni bilgiler artık bir tabletin de yolda olduğunu gösteriyor.

SamMobile tarafından elde edilen bilgilere göre, Güney Koreli dev SM-P610 model numarası altında yeni bir tablet geliştiriyor. Bu sürüm, Wi-Fi ağlarını standart olarak destekleyecek, ancak 4G LTE bağlantısı olan ayrı bir versiyonu (SM-P615) da mevcut olacak.

Samsung şu anda gelişimin erken aşamalarında gözüküyor, bu yüzden hangi özelliklerin planlandığı konusunda çok az şey biliniyor. Ancak, şirket 64GB’lık bir temel model ve 128GB’lık depolama alanıyla ayrı bir seçenek hazırlıyor gibi görünüyor.

S Pen destekli yeni tabletin fiyatlandırması bir sır olarak kalmaya devam ediyor, ancak amiral gemisi Galaxy Tab S6’nın yerine geçme olasılığı düşük ve bunun yerine orta sınıf bir alternatif olarak konumlandırılmış olabilir. Bu nedenle S Pen’li yeni tablet; Qualcomm Snapdragon 670, 4/64GB dahili yapılandırma ve 7.040mAh pil ile gelen Galaxy Tab S5e modelinin yerini alabilir.

Resmi bir duyuru muhtemelen en erken Şubat ayında MWC 2020’de gerçekleşecek. Ancak Mart veya Nisan aylarında yapılan basit bir basın bülteniyle daha sessiz bir tanıtım şu anda daha muhtemel gözüküyor.

Kaynak: 
https://www.phonearena.com/news/new-samsung-tablet-s-pen-support_id121172

Leave a Comment