Posted on: 8 Aralık 2021 Posted by: Yavuz Comments: 0

Penis protezi ameliyatı, pek çok iktidarsız erkeğe sertleşme sorunu tedavisi olarak umut verecek harika bir çözüm sunmaktadır. Çünkü sertleşme sorunu olan erkekler genellikle tıbbi veya geleneksel tedavi denemelerinde başarısız olur. Her zaman daha güvenilir bir çözüm ararlar. Ancak penis protezi, yaşlı erkeklerde bile ereksiyon problemlerini tamamen ortadan kaldırmaktadır.

 Kullanıcı Yorumları En Doğru Bilgiyi Sağlar

 Penis protezi takanların konuyla ilgili yorumları, hap kullanmaktan bıktıkları ve herhangi başka bir tedavi yönteminden yeterli etkiyi alamadıkları yönündedir. Uzun bir iktidarsızlık geçmişi olan erkekler, bir çözüm bulmak için birçok gıda ve ilaç takviyesi denerler. Hiçbirinde yeterli faydayı göremediklerinden, sonuç her zaman Penis protezine yönelik tedavi ile sona erer.

 En Etkili Sertleşme Sorunu Tedavisi Olan Penis Protezi Ameliyatı

 Halk arasında sıklıkla mutluluk çubuğu olarak adlandırılan penis protezi, hayatınızı değiştirecektir ve seks hayatınızda önemli bir kilometre taşı olacaktır. Penis protezi ameliyatı, penis içerisine bir çift yapay çubuk silindir yerleştirmeyi içermektedir. Bir penil protez temel olarak silindirler ve bir pompadan oluşur. Pompa skrotumda gizlidir. Şişirildiğinde, penise yerleştirilen balonlar ereksiyon sağlamak için sıvı ile doldurulur. Bu, silindirlerin şişmesine ve penisin sertleşmesine neden olur.

 Penisi normal zamanlardaki sönük haline getirmek için pompa düğmesine basılı tutarak penisi el yardımıyla sıkmak yeterli olmaktadır. Bu, sıvının silindirden hazneye geri akmasına ve penisin küçülmesine neden olur. Netice olarak görüntü anlamında tamamen doğal bir penis görünümü sağlar. Siz söylemedikçe partneriniz bile penis protezi takıldığını anlayamaz.

 Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

 Penis protezi ameliyatının avantajları çok fazladır. En başta son derece ağrısız ve ufak çapta bir operasyondur. Tercihe bağlı olarak genel veya spinal (belden uyuşturma) ile yapılabilmektedir. En fazla 45 dakikalık bir operasyon süresi vardır. Hastalar ertesi gün taburcu edilmektedir. Ameliyat sonrası ağrılar basit ağrı kesiciler yardımı ile kolayca geçirilmektedir. İyileşme süreci sadece bir kaç haftadır. Dikişler alınmaz, eriyen protein dikiş kullanılmaktadır. Takılan penis protezi 4-6 hafta sonra kullanıma hazır hale gelmektedir.

 Penis Protezi Faydaları Saymakla Bitmez

 Mutluluk çubuğu mükemmel sertlik sağlar. Sertlik oranı ergenliğin ilk yıllarındaki kadar kuvvetlidir. Yeni çıkan modeller ömür boyu garantilidir. İstenilen her an sertleşmeye hazırdır ve siz indirene kadar sert kalır. Sadece istenildiği zaman sertleşir ve kullanım sonrası söndürülerek penis doğal görünümüne kavuşur Bu bakımdan mükemmel performansa sahip robot bir penise sahip olmak gibidir.

 Dışarıdan bakıldığında bir penis protezi takılı olduğu asla anlaşılmaz. . Tüm bunlara rağmen cinsel zevk anlamında herhangi bir değişiklik olmaz. Aksine çok sert ve inmeyen bir penisin sağlayacağı zevk üst düzeydir. Kısacası penis protezi kelimenin tam anlamıyla mükemmel bir sertleşme sorunu tedavisi anlamına gelir.

Leave a Comment