Posted on: 18 Ağustos 2021 Posted by: Yavuz Comments: 0

Kurulumu ile beraber her daim en iyisini ortaya çıkarma doğrultusunda ilerleyen İnci Davetiye, 1978 yılında kurulmuştur. Kurucusu Hızır Aydın’dır ve çalışma prensiplerine ve ilkelerine bağlı şekilde devamlılık sağlayan firma o dönemlerde küçük bir işletme olarak kartpostal üretimi yapsa da hemen sonrasında üretimde çeşitlilik yoluna gitmiştir. Bu hamlesi ile de kendi çizgisini daha net bir hale getiren firma, yolculuğunu da güçlendirmekten geri durmamıştır.

Kartpostal üretiminin yanında bloknot, imsakiye, takvim, resim dosyası, zarf gibi daha birçok seçeneğe de yer vermesinin yanında davetiyeler ile ilgilenmeye de başlamıştır. Davetiye kısmında kendini belli eden ve uzmanlığını da bu alana yoğunlaştıran firma 1984 yılında da marka ismini almış ve şu anki haline gelmesine neden olan temellerini de bu şekilde atmıştır.

Zor Beğenenlerin Adresi, İnci Davetiye!

Düğün davetiyesi seçimlerindeki hassasiyetlerini anlayarak ve üretimde de buna özel bir hassasiyetle üretim yapan İnci Davetiye, size uygun bir çalışma sistemi içerisindedir. Aradığınız her tarz ve her zevke özel davetiye bulundurma gayreti içerisinde olarak olabilecek en güzel seçimleri bizlere sunan İnci Davetiye, sizlere olabilecek en doğru seçimleri yapmanızda da yardımcı olmaktadır.

Bunların yanında firma, üretim sırasında da yüksek kalite faktörüne de büyük bir önem vermektedir. Yüksek kalitenin yanında da bir hayli uygun fiyat seçenekleri de sunmaktadır.

Leave a Comment