Posted on: 6 Eylül 2021 Posted by: Yavuz Comments: 0

Lazer cihazlarının talebi her geçen gün artış gösteriyor. Hal böyle olunca da arzının da ciddi bir şekilde yükseldiğini söylemek mümkün olacaktır. Bu tür cihazları üretip hem satışını hem de eğitimini veren birçok kurum mevcut. İşte bunlardan bir tanesi de Becas Medikal A.Ş. olarak karşımıza çıkmaktadır.

Uzun yıllardır bu sektörde yer alan ve kazanmış olduğu ödüllerle birlikte de adından da oldukça sık bir şekilde söz ettiren bir merkezdir. Burada birçok farklı lazer cihazı türü mevcuttur. Bunlardan bir tanesi de özellikle 2015 yılı itibariyle ön plana çıkan buz lazer cihazı olacaktır. Bu oldukça yeni bir cihaz olduğu için de diğer türlere göre her yerde bulmanın pek de mümkün olmadığı bir cihaz türüdür.

Diode Lazer Cihazı

Becas Medikal A.Ş’de bulunan bir diğer lazer cihazı da diode lazer cihazı olarak karşımıza çıkar. Neredeyse birçok lazer epilasyon merkezinin tercih ettiği bir lazer türüdür. Bu sebeple de Becas Medikal A.Ş’nin de en çok ürettiği lazer cihazlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu ve bunun gibi birçok lazer cihazını hem üretip aynı zamanda da eğitimini veriyorlar.

Bunun yanı sıra da açık renkli tüyleri yok etme konusunda başarılı olduğunu söylemek mümkündür. Bu sebeple de erkeklerden çok kadınlar için uygun olduğunu da söyleyebiliriz. Oldukça başarılı bir lazer cihazı türüdür ve aynı zamanda da acı hissi hiç yoktur.

Hydra Facial Cihazı

Bir diğer ürün de hydra facial cihazı olarak karşımıza çıkıyor. Yüz bölgesi için belki de en etkili lazer epilasyon cihazıdır. Bunun en önemli sebeplerinden bir tanesi de hiç şüphesiz ki bu cihazın sonuçlarının sadece tek bir seans ile meyvelerini vermesi olarak gösterilebilir.

Yüz bir vücudun en önemli parçasıdır. Çünkü yüzünüz istediğiniz formda olmadığı sürece vücudun diğer bölümleri ne kadar iyi olursa olsun yaşınızdan çok daha yaşı gösterebilirsiniz. Bir yüzün en büyük düşmanlarından bir tanesi nemsiz bir görüntü ve siyah noktalar olarak bilinmektedir. İşte bu cihaz bu tür sıkıntılardan tek bir seansla kurtarmaktadır.

Leave a Comment