Posted on: 2 Şubat 2021 Posted by: Yavuz Comments: 0

Kasaplar ve mutfakta işlenen herkes sıklıkla bıçakların keskinliğinden yakınıyor. Bu nedenle profesyonellerin tercihi olan viking bıçak, aradan yıllar geçmesine rağmen körelmez ve bilenebilir yapısı ile sizlere sunuluyor.  Viking bıçak nerenin malı sorusunu öğrenmek isteyenler için Türk malı olan ürün, Yatağan’da imal ediliyor. Usta bıçakçıların elinden çıkan Viking bıçak, bu özelliği ile A kaliteye sahip. İmalatı esnasında kullanılan paslanmaz çelik iyice sulandığı keskin ağzını yıllara rağmen koruyabiliyor. Bıçağın tutulduğu ahşap sap kullanımı kolaylaştırmakta olup et ve meyve keserken sizlere yardımcı oluyor.

Viking set içerisinde bulunan kesme bıçağı sadece etleri ince ince dilimlemenize yardımcı olmuyor. Yumuşak meyveleri de ezmeksizin soymanızı ve kesmenizi sağlıyor. Ancak büyük bir yapısı olduğu için Viking bıçak seti meyve bıçağı daha kullanışlı oluyor. Bunun için 2 takım viking 3’lü bıçak seti sipariş edilerek, 1 tane 6’lı meyve bıçağı da aynı anda alınabiliyor. Söz konusu paket aynı zamanda %30 avantajlı olup; bir adet masat ve 1 adet bıçak çantası ile geliyor.

Bu ve diğer avantajların hepsi vikingbicak.com bulunuyor. Üstelik Viking bıçak satış öncesinde ürünün fotoğraflarını görmek de mümkün. Adresinize kutulu şekilde gelen Viking bıçak,  şeffaf şekilde kargolanıyor. Böylece içerisinde ne olduğu görülüyor. Ödeme olarak da kolaylık sunan Viking mutfak bıçak seti, kart ve nakit şekilde kapıda ödeme seçeneği sunuyor.

Leave a Comment