Posted on: 22 Ağustos 2020 Posted by: Yavuz Comments: 0

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, son zamanlarda ortaya çıkan birçok sızıntıya göre beşinci nesil mobil ağ desteğine sahip olan orta sınıf Vivo S6 Pro 5G akıllı telefon modelinin tanıtımı için hazırlıklara başlamış durumda.

Şirketin tanıtmayı planladığı bu modelin gücünü Qualcomm’un 5G desteğine sahip olan Snapdragon 765G yonga setinden alacağı iddia ediliyor. Orta sınıfın güçlü işlemcilerinden olan bu yonga setine 8GB LPDDR4x RAM eşlik edecektir.

Akıllı telefon ile birlikte toplamda 6 adet kamera sunulacak. Bunlardan iki tanesi ekrandaki kamera deliğinde olacakken, diğer dört tanesi ise arka bölümde konumlandırılacak kamera modülünde mevcut olacak.

Ekrandaki kamera deliğine yerleştirilecek iki kamera, 32MP ve 8MP olarak sunulacak. Arka taraftaki dörtlü kamera kurulumu ise 64MP Samsung ISOCELL Bright GW1 birincil sensör, 8MP ultra geniş açılı sensör, 2MP makro kamera ve 2MP derinlik sensörü olarak sunulacaktır.

Akıllı telefon 60Hz yenileme hızına sahip OLED ekran ile karşımıza çıkacak. Bu ekrana entegre edilmiş ekran içi parmak izi okuyucu da cihazda bulunan bir diğer özellik. Telefonda 4.200mAh kapasiteli bir bataryaya ek olarak 33W hızlı şarj desteği olacak.

Vivo’nun 5G desteğine sahip bu yeni orta sınıf modelinin 128GB ve 256GB UFS 2.1 dahili depolama seçenekleri ile gelmesi bekleniyor. Fiyatı konusunda herhangi resmi bir bilgi olmasa da depolama seçeneklerine göre sırasıyla 425 dolar ve 465 dolar olacağı tahmin ediliyor.

“Vivo S6 Pro 5G Modelinin Teknik Özellikleri Sızdırıldı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment