Posted on: 16 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Türkiye’yi yasa boğan Bartın’ın Amasra ilçesindeki Taş Kömürü İşletmesi’nde meydana gelen maden patlamasının nedeni hakkında araştırmalar sürüyor. Maltepe’de düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri’nde basın mensuplarına Bartın’da maden ocağında meydana gelen patlamaya ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, yaptığı açıklamada, hata ve kusur ihtimallerine dikkat çekerek olası bir tespitte buna sebebiyet verenlerin yargı önünde hesap vereceklerini söyledi. Kurtulmuş şu ifadelerde bulundu:
“Geçtiğimiz gece Bartın’da kaybettiğimiz 41 madenci şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Çok buruk ve hüzünlü günler geçiriyoruz. Bu hüzün, Ordulular buluşmasına da yansıyor. Mekanları cennet olsun. Allah aile fertlerine, sevenlerine, hemşerilerimize, aziz milletimize ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12389873/yargi-onunde-hesap-verecekler

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12389873/yargi-onunde-hesap-verecekler

Leave a Comment