Posted on: 12 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Türkiye aleyhine kullandığı ifadelerle gündem olmayı başaran Can Ataklı isimli ‘gazeteci’ Youtube kanalında, ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ sözlerini tiye alarak Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) üstü kapalı hakarette bulundu.

“BİR GECE ANSIZIN GELEMEZSİN”

Kendisine ‘Yunanistan ile savaş çıkar mı?’ sorusunun sıkça yöneltildiğini öne süren Ataklı, bunun mümkün olmadığını savunarak, “Nasıl Suriye’de hiçbir b*k yapamıyorsan Ege’de de aynı. Çıksana Ege Adalarına bir gece ansızın gelemezsin…” ifadelerini kullandı.

Adeta Yunan sözcülüğüne soyunan Ataklı’ya sosyal medyadan da çok sayıda kullanıcı tepki gösterdi.

TSK’NIN OPERASYONLARINA VE CESARETİNE HAKARET

Mehmetçik’in terör örgütü PYD/PKK’ya karşı yaptığı terör operasyonlarını ve Yunanistan ile devam eden 12 adaların silahlandırılmasını konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz haftalarda söylediği “Bir gece ansızın gelebiliriz” sözüne ‘hepsi palavra’ ……

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/yunan-adalarina-bir-gece-ansizin-gelemezsin-haber-420850

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/yunan-adalarina-bir-gece-ansizin-gelemezsin-haber-420850

Leave a Comment