Posted on: 16 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Bartın’da Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü’nde önceki gün akşam saatlerinde yeraltında meydana gelen patlama Türkiye’yi sarstı. TTK Genel Müdürlüğü’ne ait olan maden ocağında yaşanan patlama sonucunda can kaybı 41’e yükselirken, 11 kişi de yaralandı. 114 kişinin yerin altında çalıştığı madende ilk etapta 58 işçi kurtarıldı. Göçük altında kalan son işçinin de madenden çıkartıldığı duyurulurken bölgede AFAD, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi çalışmalarına devam ediyor. Patlamanın yaşandığı saatten itibaren ilgili bakanlar maden ocağının bulunduğu patlamanın yaşandığı yere gitmiş, çalışmaları yerinden izleyerek kamuoyunu bilgilendirmişti. Dün öğlen saatlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, incelemelerde bulunmak için Bartın’a giderek bölgede maden faciasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
VEFAT EDEN VE KİMLİKLERİ AÇIKLANAN MADENCİLERİMİZAli Doğru, Aziz Köse, Berkay Pınarcıoğlu, Emrah Kaval, Enes Aydın, ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12387028/yuregimiz-41-yerinden-yandi-bu-yanan-komur-mudur-yoksa-omur-mu

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12387028/yuregimiz-41-yerinden-yandi-bu-yanan-komur-mudur-yoksa-omur-mu

Leave a Comment