Posted on: 16 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor Devrek İlçe Stadyumu’nda Kastamonuspor’u konuk etti.

Kırmızı-lacivertli takım maç öncesinde Amasra’daki maden faciasında hayatını kaybeden 41 maden şehidine dikkat çekmek amacıyla sahaya, “Yüreğimiz kömür karası” yazısı ve madenci baretiyle çıktı.

ŞEHİT MADENCİLER İÇİN SAHAYA BARETLE ÇIKTILAR

Türkiye, Bartın’da yaşanan maden faciasında şehit olan 41 madencinin yasını tutarken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da bu hafta oynanacak maçlardan madenciler anısına önce saygı duruşu yapılmasına karar verdi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden İzmir ekibi Menemen FK, bu akşam sahasında oynadığı Arnavutköy ……

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/yuregimiz-komur-karasi-grizu-faciasi-sahalarda-unutulmadi-futbolcular-ve-hakemler-madenci-baretiyle-maca-ciktilar-haber-421518

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/yuregimiz-komur-karasi-grizu-faciasi-sahalarda-unutulmadi-futbolcular-ve-hakemler-madenci-baretiyle-maca-ciktilar-haber-421518

Leave a Comment