Posted on: 6 Haziran 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada pazarda bezelye görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, işlerinin günden güne azalacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine işaret eder.

Rüyada pazarda bezelye gördüyseniz:

  • Bazı konularda karar almadan, anlaşmalar yapmadan, sözler vermeden veya paranızı bağlamadan önce çok dikkatli düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada pazarda bezelye görmek kırgınlıkların biteceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bezelye istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, adının ülke dışında yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bezelye satmak önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bezelye yemeği daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada bezelye çorbası çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bezelye ayıklamak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bezelye temizlemek para yatıracağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret eder.

Rüyada iç bezelye görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Leave a Comment