Posted on: 30 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sinirli at allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, dertlerine derman bulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, yeni bir yol tutulacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işaret eder.

Rüyada sinirli at gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerde olma olasılığınız var.

Rüyada sinirli at hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalettir.

Rüyada sinirli adam istediği noktalara ulaşacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sinirli köpek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, işlerinden feragat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sinirli tavuk görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada sinirli maymun görmek bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sinirli patron görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sinirli bir kedi görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada abimi sinirli görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine işaret eder.

Leave a Comment