Posted on: 27 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bir tanıdığının hapisten çıktığını görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, atılan adımların zarar vereceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, yeni bir eve sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının hapisten çıktığını gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada bir tanıdığının hapisten çıktığını görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret eder.

Rüyada hapisten arkadaşının çıktığını görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada babamın hapisten çıktığını görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalet eder.

Rüyada damadının hapisten çıktığını görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, birçok dertle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dayımın hapisten çıktığını görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kendini hapisten çıktığını görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada birisinin hapisten çıktığını görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendinin hapisten çıktığını görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işaret eder.

Leave a Comment