Posted on: 18 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Millî Görüş hareketinin öncü isimlerinden olan, Fazilet ve Saadet partilerinde milletvekilliği yapan Prof. Dr. Oya Akgönenç ve Millî Görüş hareketinin sembol isimleri arasında yer alan eski Eminönü Belediye Başkanı ve Cansuyu İstanbul Sorumlusu Lütfi Kibiroğlu, vefatlarının sene-i devriyesinde rahmet ve minnetle anıldı.
LÜTFİ KİBİROĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDIEski Eminönü Belediye Başkanı ve Cansuyu İstanbul Sorumlusu Lütfi Kibiroğlu, rahmet-i Rahman’a kavuşmasının sene-i devriyesinde kabri başında dualarla yâd edildi. İstanbul Merkezefendi Kabristanı’nda medfun halde bulunan Kibiroğlu, ikindi namazını müteakiben anılırken düzenlenen anma programına çok sayıda kişi katıldı. Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü, YENİAD Genel Başkanı Selman Esmerer, Millî Gazete Genel Müdürü Ömer Yüksel Özek ve Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’ın da hazır bulunduğu programda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12395780/akgonenc-ve-kibiroglu-rahmetle-yad-edildi

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12395780/akgonenc-ve-kibiroglu-rahmetle-yad-edildi

Leave a Comment