Posted on: 14 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, bugünkü “AKP milletvekilinin ‘dava’ adamlığı” başlıklı yazısında “Geçenlerde kıdemli bir yargı mensubu ile sohbet ederken ‘İzmir de Alpay’a çalışıyor’ gibi bir söz etti” dedi.
Pehlivan, yazısında kaynağının “Alpay Özalan, Twitter’dan Facebook’a tüm sosyal medya mecralarında kendisine kötü söz söyleyen herkes hakkında suç duyurusunda bulunuyor. İzmir’deki bir adliyede 3 binden fazla şikâyet dosyasının biriktiğini iyi biliyorum.” dediğini aktardı.
“Tahmin ettiğim gibiymiş: Ceza almaktan korkanlar, Özalan’ın avukatlarıyla uzlaşma yoluna gitmeyi tercih ediyor. Yani insanlar AKP milletvekiline para vererek sanık olmaktan kurtuluyor.” diye konuşan Pehlivan, şöyle yazdı:
“Konuştuğum kaynağım, ‘Ciddi bir kazanç kapısı olmasının yanı sıra, Alpay Özalan’ın suç duyurularıyla uğraşmak adliyede ciddi bir mesai gerektiriyor’ dedi.Özalan AK Parti’den milletvekili adayı gösterildiğinde ‘Biz, bu davanın ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12379705/alpay-ozalanin-3-binden-fazla-sikayet-dosyasi-birikmis

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12379705/alpay-ozalanin-3-binden-fazla-sikayet-dosyasi-birikmis

Leave a Comment