Posted on: 18 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Pendik Belediyesi 4 Kasım 2022 tarihinde imar planında “Akaryakıt ve Servis İstasyonu” alanında kalan Doğu Mahallesi’ndeki 3 dönümlük arazisini ihale ile satışa çıkaracağını duyurdu.
İhale duyurusunda belediyenin parsel için belirlediği tahmini satış bedeli 201 milyon TL olarak açıklandı. Ödeme şekli de yüzde 25’i peşin, kalanı 3 taksit olarak duyuruldu.
“TAKSİTÇİ MİYİZ BİZ?”Taksitli belediye arazisi satışı, Pendik Belediye Meclisi’nin bütçe görüşmeleri sırasında gündeme geldi.
Oturumda bütçe hakkında konuşan CHP’li Pendik Meclis Üyesi Tarık Balyalı, ilçe halkının da tepkisini çeken ihaleye değindi.
Balyalı, şöyle konuştu:
*Daha önce böyle bir satış ihalesi görmedim. Çünkü taksitle satılıyor arsa. Malımızı satıyoruz ama parasını taksitle alıyoruz. Arsayı niçin satılıyor?
*Gelir elde etmek, borç ödemek ya da yatırım yapmak için ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12400419/bu-da-oldu-akpli-belediyeden-taksitli-satis

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12400419/bu-da-oldu-akpli-belediyeden-taksitli-satis

Leave a Comment