Posted on: 13 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Asya’da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı (CICA) 6. Zirvesi çerçevesinde geldiği Kazakistan’ın başkenti Astana’da temaslarını tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarının ardından Nursultan Nazarbayev Uluslararası Havalimanı’ndan özel uçak “TC-TUR” ile Türkiye’ye hareket etti. Erdoğan’ı Kazakistan Başbakanı Alihan İsmailov, Türkiye’nin Astana Büyükelçisi Ufuk Ekici ve diğer yetkililer uğurladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MİT Başkanı ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12373396/cumhurbaskani-erdogan-kazakistandan-ayrildi

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12373396/cumhurbaskani-erdogan-kazakistandan-ayrildi

Leave a Comment