Posted on: 12 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diken” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Osmaniye’de intihar eden polis memuru Yunus Emre Örs’ün ‘sürülmediğini aksine daha rahat tedavi için’ Hasanbeyli ilçesine gönderildiğini öne sürdü.

Fotoğraf: turkiyepolisbasinbirligigazetesi.com

Mobbing, ağır ve uzun çalışma saatleri, düşük maaş ve sendikal haklardan mahrumiyet polis memurlarının derinleşen ekonomik krizde en büyük sorunlarının başında geliyor.

Yaklaşık iki yıldır Kadirli ilçesinde görevli Örs’ün Hasanbeyli ilçesine atandıktan bir ay sonra 3 Ekim’de arkadaşının silahıyla intihar etmesi dün gündeme gelmişti.

Olayı bugünkü köşesine taşıyan Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, hem polisin yakınlarıyla hem de ailesinin avukatıyla ……

Devamını okumak için: https://www.diken.com.tr/emniyet-gazeteciye-cikisti-intihar-eden-polisin-gorev-yeri-tedavi-icin-degistirilmis/

Kaynak :
https://www.diken.com.tr/emniyet-gazeteciye-cikisti-intihar-eden-polisin-gorev-yeri-tedavi-icin-degistirilmis/

Leave a Comment