Posted on: 10 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Nuket Duru’nun CHP Antalya Belediye Başkanı Mühittin Böcek’e söylediği sözlere tepki gelmemesine şaşırdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı televizyon programında Ahmet Hakan’a“gereğini yap” demişti. Bu ifadeler üzerine Ahmet Hakan sosyal medyada gündem olurken bir çok isim tarafından eleştirildi.
Ahmet Hakan bugünkü “Canım Başkan’ım, böcük Başkan’ım “ başlıklı yazısında ise şarkıcı Nuket Duru’nun CHP Antalya Belediye Başkanı Mühittin Böcek’e ”Canım Başkan’ım. Böcük Başkan’ım. Siz bize bir lütufsunuz. Siz Antalya’ya bir lütufsunuz.” Sözlerini köşesine taşıyarak bir kıyaslama yaptı.
BENİM ARDIK MİDEM KALDIRMIYORNuket Duru’ya bu sözlerinden dolayı kimsenin yalaka demediğine dikkat çeken Ahmet Hakan “Nükhet Duru’yu yadırgayan olmamış pek. “Böcük” tabirine takılan da yok.Ne Nükhet Duru TT olmuş ne Muhittin Böcek. Ortada “yalaka” diye bir kelimenin izine tozuna rastlanmıyor. Acımasız bir ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12347324/erdoganin-geregini-yap-dedigi-ahmet-hakan-yazdi-canim-baskanim

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12347324/erdoganin-geregini-yap-dedigi-ahmet-hakan-yazdi-canim-baskanim

Leave a Comment