Posted on: 18 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, her zaman ve her yerde güvenlik güçlerinin varlığını vatandaşa hissettirerek alanda görünür olunması amacıyla başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik eylül ayında çeşitli denetim ve uygulamalar gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce gerçekleştirilen denetimlerde yapılan 16 bin 725 GBT sorgulamasında çeşitli suçlardan aranan 16 kişi yakalandı. 9 kişi ekipler tarafından gözaltına alınırken 195 kişiye de adli idari işlem yapıldı. Denetimlerde ayrıca 33 kaçak göçmen de yakalandı.
Trafik ekiplerince yapılan 18 bin 880 araç kontrolünde ise 3 bin 802 araca cezai işlem uygulanırken 28 araç trafikten men edildi.
Diğer yapılan asayiş uygulamalarında ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12400436/erzincanda-cesitli-suclardan-aranan-16-kisi-yakalandi

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12400436/erzincanda-cesitli-suclardan-aranan-16-kisi-yakalandi

Leave a Comment