Posted on: 10 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Bölge Haber Ajansı” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

İYİ Partili Yüksel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Esnaf ve hane ziyaretlerine ehemmiyet gösteren Başkan Yüksel, dün İzmir’de gerçekleştirdiği ziyaretlerde il, ilçe başkanları ve vatandaşla bir araya geldi. Önce İzmir İl Binasında il ve ilçe başkanları ile bir araya gelen Başkan Yüksel toplantının hemen ardından İYİ Parti’nin büyük ses getiren kapı çal gönül al projesi kapsamında hane ziyaretlerinde bulundu.

“VATANDAŞIN İLGİSİ 2023’E IŞIK OLUYOR”

6-7 Eylül arasında İzmir’de çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirten Başkan Yüksel yaptığı açıklamada: “Geçtigimiz gün  Kadın Politikaları Genel Merkez Yöneticileriyle birlikte güzide şehrimiz İzmir’e geldik. Gelir gelmez il ve ilçe başkanlarımızla toplantı düzenledik. Seçim çalışmaları hakkında konuştuk. Aylık planlarımız hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Daha sonra İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı Kadın Politikalarımız ev sahipliğinde İYİ Parti Kadın Politikaları tarafından eğitim ve gündem değerlendirme toplantısı düzenledik. Eğitimin hemen ardından kapı çal gönül al etkinliği çerçevesinde sadece İzmir’de binlerce haneye ziyaret gerçekleştirdik. Tüm sorun , öneri ve talepleri dinledik.  Genel Başkanımızın selamları ilettik. Genel Başkanımıza iletmek üzere halkımızın da selamını aldık. Dertler ülkenin her yanında ortak. Derin yoksulluk , Suriyeli ve Afganistan’dan gelen sığınmacılar, işsizlik, gençlerin istihdam sorunları, ekonomik ve sosyal kaygı ve daha birçok hususta halkla konuştuk, fikirlerini aldık, yaşanan sorunları çözecek politikalarımızı anlattık. Öte yandan kadınlar için, Türkiye için gerçekleştirmek istediğimiz projeleri halkımıza anlattık. Vatandaşın yoğun ilgisi bizleri çok memnun etti. Bu ilgi ve alaka 2023 seçimlerine de ışık tuttu. Halkımız bize, biz de halkımıza güveniyor ve 2023 yılının Türkiye’nin İYİ şahlanışı olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak :
https://bolgehaberajansi.com.tr/izmirde-iyi-parti-kadin-politikalari-ruzgari-esti/

Leave a Comment