Posted on: 10 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Bölge Haber Ajansı” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük, Süper Lig’in 9. haftasında Ülker Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-lacivertliler 5-4 kazandı.
Yüksek tempolu maçta Fenerbahçe, 9. dakikada Crespo’nun enfes golüyle 1-0 öne geçti. Sarı-lacivertlilerin bu golü sonrası baskısını artıran Fatih Karagümrük 16. dakikada Borini ve 24. dakikada Kouassi ile üstünlüğü yakaladı. 28. dakikada ise Enner Valencia fileleri havalandırarak takımına eşitliği getirdi. Mücadelenin ilk yarısı 2-2 sona erdi.
İkinci yarıya ise penaltılar damga vurdu. 61. dakikada Enner Valencia’nın penaltıdan attığı gole, 66. dakikada Borini yine penaltıdan yanıt verdi. Sarı-lacivertliler, 73. dakikada bir kez daha penaltı kazanırken Enner Valencia kendisinin 3, takımının ise 4. golünü kaydetti. Konuk ekibin, 83. dakikadaki beraberlik golünü ise Fenerbahçe’den kiraladıkları Burak Kapacak kaydetti. Mücadelenin 90+5. dakikasında Batshuayi, Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golü attı. Sarı-lacivertliler yıllarca unutulmayacak maçı 5-4 kazandı.

Kaynak :
https://bolgehaberajansi.com.tr/kadikoyde-bol-gollu-mac-fenerbahce-fatih-karagumruku-5-4-yendi/

Leave a Comment